Oskar Mimi M3

Domovnáš kúsok sveta
Domov by malo byť miesto, kde sa cítime bezpečne a pohodlne. Naše miesto, ktoré je naším kúskom sveta. Každý si pod týmto pojmom môže predstavovať niečo úplne iné, ale najhlavnejší je pocit. Ten úžasný pocit, ktorý by nám náš domov mal prinášať.

Keď sme navštívili našich klientov, ktorí už tri roky bývajú v ich novom domove, ťažko sa nám odchádzalo 🙂 Vonku bolo naozaj horúco, no na terase, kde nás usadili, mali veľmi príjemný chládok. Tam sme si spolu vypili kávičku, ktorú nám pripravili. Pred domom kvitli krásne ruže a pri dome pestovali zeleninku a ovocie v malej záhradke, ktorá ponúkala všetko potrebné.

V interiéri mali tiež veľmi príjemný chládok a to aj bez klimatizácie. Spoločné priestory boli prepojené, čiže kuchyňa a jedáleň boli spojené s obývačkou. Tu bola umiestnená aj malá krbová piecka, v ktorej cez zimu prikurujú drevom a spríjemňujú si tak chladné zimné večery.

Oskar MIMI M3 tento rodinný dom si dal postaviť starší pár, ktorý si na dôchodku splnil svoj sen o rodinnom dome. Projekt domu je štvorizbový a nachádza sa tu špajza, kúpelňa, dve izby, spálňa a spomínaná kuchyňa spojená s obyvačkou, z ktorej vedú balkónové dvere na prekrytú terasu.

Títo spokojní majitelia sú príkladom, že plniť sny sa oplatí a je jedno v akom veku. Premeňte aj Vy vaše sny o rodinnom dome na skutočnosť. Obráťte sa na nás a my Vám poradíme ako na to.

Viac o tomto projekte domu nájdete TU