Zaplatili zálohu za dom a firma zmizla

Zaplatili zálohu
a firma zmizla…

Počuli ste aj Vy o prípadoch, keď ľudia zaplatili za výstavbu ich nového domu veľké zálohy a nakoniec nebol ani dom a ani stopa po firme, ktorá zálohu zobrala?

Aj my sme sa stretli s takýmto prípadom, respektíve naši klienti, ktorým sme stavali dom.
„Suseda dala zálohu 25 000€ na materiál. Okrem zle zrealizovanej základovej dosky nie je nič urobené. Už 3 roky sa nevie nikomu dovolať. Firma už neexistuje.“
Dnes je naozaj ťažké nájsť dôveryhodných pracovníkov či firmu, ktorá spraví svoju prácu kvalitne a všetko na základe vopred dohodnutých podmienok.

Chcete sa poradiť?
u nás v Raji bývania Vám poradíme radi

V RAJ BÝVANIA máte istotu, že platíte len za to, čo je spravené. Pri podpise zmluvy si dohodneme typ splátkového kalendára, podľa toho ako to vyhovuje Vám. Každú splátku potom platíte až po dokončení danej etapy. Čiže napríklad po dokončení základovej dosky, po dokončení hrubej stavby a tak ďalej. Po dokončení každej etapy sa najprv všetko skontroluje a až potom sa vystaví splátka. Máte teda celú výstavbu pod kontrolou.
Ďalšou výhodou je, že naša firma je stabilná. Postavili sme centrálu RAJ BÝVANIA, kde nás vždy nájdete!


Nie sme začínajúca firma, ktorá tu dnes je a zajtra nájdete len prázdne kancelárie na prenájom.
Firma RAJ BÝVANIA je na trhu od roku 2009 a odvtedy sme postavili šťastný domov už vyše 200 spokojným klientom, s ktorými máme dobré vzťahy do dnes. Príďte sa presvedčiť na vlastné oči, neváhajte a dohodnite si s nami stretnutie.

Kontaktujte nás!